ŠKODA Esbjerg

Vi holder åbent med respekt for Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet

Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed. 

Vi tager alle forholdsregler for at begrænse og forsinke smitten af Covid-19 og har igangsat en række tiltag, så du fortsat kan få din bil på værksted og opretholde mobiliteten.

  • Skal din bil på værksted, så har du mulighed for at aflevere bilnøglen i vores nøgleindkast, som er placeret udenfor.
  • Når du skal hente bilen, så har du mulighed for at modtage dine bilnøgler uden fysisk kontakt med personalet.
  • Vi sørger naturligvis for, at din bils rat, gearknop, dørhåndtag m.m. er afsprittet, når du afhenter bilen. Mekanikerne arbejder ligeledes med handsker og følger regeringens påbud og anbefalinger.

Kontakt venligst dit lokale værksted for at aftale nærmere omkring afhentning af din bil.

Har du udset dig din drømmebil og ønsker en prøvetur i en ny eller brugt bil, så har vi ligeledes i salgsafdelingen igangsat en række tiltag, så du føler dig tryg ved besøget.

  • Skal du prøve en bil, så bliver bilens overflader samt nøgler afsprittet inden prøvekørslen
  • Ønsker du det, så kan vi overdrage nøglerne til dig uden fysisk kontakt med personalet.
  • Hvis du ønsker, så kan dialogen omkring bilen fortsættes pr. telefon eller mail.

Vores personale bruger håndsprit, håndtag & overflader sprittes af løbende og vi holder naturligvis den anbefalende afstand til vores kunder.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så kan du kontakte os.

Vi passer godt på hinanden. Derfor arbejder vi i den kommende periode i flere hold på værkstedet, vi sikrer god afstand mellem kollegaer, dem der har mulighed for det arbejder hjemme og møder aflyses i det omfang det er muligt.

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil kan du fortsat gøre det som planlagt. Det vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. I tillæg tilbyder vi dig, at en sælger via video på mobilen gennemgår bilen lidt dybere. Når den nuværende Coronavirus-situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen.

Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på tlf. eller mail.

Oplev eller prøv ny eller brugt bil
Man kan fortsat opleve og få en prøvetur hos os. Vi afspritter og rengør alle biler før prøveture.

Ønskes fremvisning af en ny eller brugt bil på hjemmeadresse, tilbyder vi at en sælger tager bilen med hjem til dig. Kontakt os på tlf. eller mail. og hør mere om mulighederne.

Oplev bilen hjemme – aftal et videomøde

Vi tilbyder, at man kan opleve en af vores nye eller brugte biler via video på din mobil. Kontakt os på tlf. eller mail og hør mere om mulighederne.

Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men håber både på forståelse og god modtagelse af disse alternativer.

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

a778f429-4847-42e0-ae42-50ffa28086c1_637196945095569589.jpg