Nye biler - Škoda Esbjerg - Autocentralen

I vores store salgslokaler på Skagerakvej har vi plads til alle de nyeste modeller fra Škoda. Uanset hvilket behov du har, kan vores veluddannede sælgere finde en bil, der passer. Vores produktprogram spænder lige fra den populære bybil Citigo til den kæmpestore Kodiaq. 

Service og reparation uden overraskelser

Škoda tilbyder dig muligheden for at slippe for overraskelser med en service- og reparationsaftale. Hvis du klikker her, kan du beregne, hvad det koster dig at slippe for både kendte og uforudsete reparationer på din bil.

Prøvetur uden forpligtelser

For at få et rigtigt indryk af en Škoda, er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst at køre i en de modeller, der tiltaler dig. Derfor opfordrer vi dig til at bestille en prøvetur her eller på telefon 76 14 74 74. Under menupunktet "Modeller" i venstre side kan du se alle de forskellige modeller fra Škoda, finde oplysninger om finansiering samt bestille brochurer. Du kan også finde brochurer og priser på din nye Škoda hvis du klikker her.

Škoda Komplet

Køber du en Škoda med Komplet aftale, får du ikke blot klassens mest rummelige bil. Med Škoda Komplet er det både nemmere og mere bekymringsfrit at eje din bil. Vi har nemlig samlet finansiering, forsikring og service i en pakke, så du altid ved, hvad det koster at være godt kørende. Ingen overraskelser. Kun en fast pris hver måned for det hele. Vi kalder det Škoda Komplet.

Læs mere om Škoda Komplet her.

Vores sælgere glæder sig til at give dig en god oplevelse med Škoda og Škoda Esbjerg.

Geniale detaljer - Simply Clever

Det er de smarte og praktiske løsninger, som gør alle Škoda-modeller unikke. Oplev vores Simply Clever tankegang ved at gå på opdagelse i Škodas film univers - nogen gange kan en mærkelig opfindelse nemlig være en genial løsning. Se filmene her.

Personale

Se personalet

Kontaktinformationer

Škoda Esbjerg - Autocentralen
Skagerrakvej 4
6715 Esbjerg N

Tlf.: 76 14 74 74 eller Ring mig op
CVR: 77 55 28 12
E-mail: rec@ac-esbjerg.dk

Åbningstider

I dag 11:00 - 16:00
Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Lukket